luni, 10 martie 2014

Global Money Week- Saptamana Educatiei Financiare

Buna ziua,

Va multumim pentru inscrierea dumneavoastra in competitia Jurnalul/Ziarul Junior Money, o oportunitate unica pentru liceeni de a lucra in echipa la un jurnal/ziar cu informatii folosind un model dat. Fiind parte din Global Money Week- Saptamana Educatiei Financiare, competitia motiveaza elevii sa se familiarizeze cu conceptele si serviciile financiare intr-un mod util si placut si sa isi exerseze abilitatile esentiale de lucru in echipa, analiza, comunicare si competentele digitale.

Ne bucuram sa va anuntam ca acum toate materialele de care aveti nevoie pentru a incepe activitatile (planul activitatii descrise pe pasi, modelul de ziar, regulamentul si tabelul excel pentru inscrierea elevilor) sunt online, disponibile aici: http://www.jaromania.org/elevi/pagini/ziarul-junior-money

Pe scurt, pasii pentru inscriere sunt:
  1. Pana pe 11 aprilie 2014: Trimiterea de catre cadrul didactic coordonator a tabelului (după modelul excel disponibil la resurse, pe pagina mentionata anterior) cu elevii clasei inscrise in competitie pe adresa junior@jaromania.org.
  2. Pana la 5 mai 2014: Finalizarea inscrierii prin trimiterea a 1-2 poze de la activitate si a ziarului, in format digital (.pdf), la adresa junior@jaromania.org sau tiparit la adresa noastra postala.
Cele mai bune trei echipe formate din elevi si profesorul coordonator vor primi premii in valoare de 8.000, 5.000, respectiv 3.000 RON, precum si recunoasterea ziarului ca model in cadrul materialelor auxiliare ale programului JA de educatie financiara.

Asteptam cu mare interes rezultatele.

Mult succes!

Cu cele mai bune ganduri, 

Mariuca Morariu
Coordonator programe, Junior Achievement Romania
mariuca.morariu@jaromania.org
0730 330 882

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prezentul blog pune la dispozitia utilizatorilor link-uri care conduc catre documente/ pagini web apartinand unor terte persoane fizice sau juridice.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.